KLM-VA is a virtual airline; please visit www.klm.com for the real Royal Dutch Airlines.


 KLM-VA Teamspeak Company Channel

CC - cc.ts.ivao.aero
KLM_CC
 
Welkom bij de KLM-VA

Welkom bij de KLM-VA, KLM Virtual Airline. Wij zijn één van de grootste en meest actieve virtual airlines in de flight simulator gemeenschap. We vertegenwoordigen onze nationale trots, KLM Royal Dutch Airlines, op het IVAO netwerk. Met onze uitgebreide vloot van moderne vliegtuigen vliegen onze piloten in de virtuele wereld naar honderden bestemmingen in de vermaarde blauwwitte vliegtuigen.<

We bieden alle voordelen van het lidmaatschap van een online virtual airline zonder de strikte regels daarvan. We willen onze piloten plezier bieden, geen tweede baan. Daarom mag je bij ons ieder type vliegtuig vliegen van en naar iedere bestemming, onafhankelijk van je rang.
Voor piloten die meer realisme zoeken, hebben we een scheduled flights programma opgesteld, waarbij meer real-world beperkingen in acht moeten worden genomen.

Als je op zoek bent naar de ideale vorm van ontspannen professionalisme zonder gedoe met additionele software, dan ben je op de juiste plek!

Kom erbij!

Het KLM-VA Team

FS-Weekend 2017

Het zal niemand ontgaan zijn: het FSweekend komt er weer aan. Op 4 en 5 november is ook de KLM-VA weer present in de Aviodrome. Bezoekers kunnen bij ons een circuit vliegen onder begeleiding van een real-life piloot. En we hebben als primeur een onlineverbinding, zodat we kunnen laten zien hoe online vliegen en het lidmaatschap van een VA onze hobby verrijkt. En dit jaar hebben we wat bijzonders in petto: KLM-VA-piloten die onze stand bezoeken belonen we met 250 bonus points. Het enige wat je hoeft te doen is de voucher printen of op je mobiel zetten (inloggen voor een geldig voucher) en zorgen dat we je KLM-VA callsign registreren tijdens het FSweekend.
En mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar Lelystad te komen: voor de thuisblijvers is er 2 dagen lang flink wat extra’s te verdienen: alle scheduled flights waarvan de arrival of departure op EHAM valt tijdens de openingstijden van het FSweekend, worden beloond met extra company points – en niet te weinig. Kijk in de regels van het event voor meer details. Wij willen zo veel mogelijk KLM-VA verkeer naar en van Schiphol genereren zodat de bezoekers in Lelystad ook wat te zien krijgen van onze VA.
Piloten die gedurende de 2 dagen van het FSweekend 4 of meer van deze scheduled flights uitvoeren verdienen de KLM-VA FSweekend badge op hun profiel.
Naar Lelystad komen én extra punten bij elkaar vliegen is ook prima!
Tot ziens in Lelystad en/of in de blauwe KLM-VA lucht!

   
De volgende piloot heeft een type-rating behaald op één van de KLM-toestellen. Gefeliciteerd!
NaamCallsignToestel# Scheduled FlightsRating
Johann Van RhynKLM831B74x12bronze Op dit moment vliegen er 6 piloten voor ons.<<< Hoe een vlucht registreren >>>
   CallSign/Rating VliegtuigHoogte/ftGr.Speed/ktsVanNaarAfstand/Nm
Status
PHKBA
PA24100Isla MujeresCiudad Pemex381boarding
KLM652
B77L32627Washington Dulles IntlSchiphol3349taxi to the runway
KLM277
B77276712Indira Gandhi IntlNetaji Subhash Chandra Bose In707taxi to the runway
KLM769
B73925516425Nice/Cote d'AzurSchiphol527climbing
KLM020
PA281498135DeurneLiege49level flight
KLM0682
A33236854455Vancouver IntlSchiphol4158cruising