KLM-VA Teamspeak Company Channel

CC - cc.ts.ivao.aero
KLM_CC 
Hoe kan ik meedoen?

  1. Als je al online vliegt op één van de netwerken, dan kun je direct doorgaan naar stap 2. Anders moet je eerst lid worden van IVAO of Vatsim en daar een user ID voor het netwerk verkrijgen.

  2. Vul het registratieformulier in en verstuur het naar onze validator. Als alles in orde is, wordt je uitgenodigd voor een schriftelijk multiple choice examen dat bestaat uit basisvragen over vliegen.

  3. Als je dit schriftelijke examen met bevredigend resultaat hebt afgelegd, wordt je uitgenodigd om een circuitvlucht met een Cessna 172 vanaf de thuishaven van onze Flight Academy in Eelde te maken.

  4. Als je circuitvlucht succesvol is, zullen we je trots welkom heten als een van onze gewaardeerde piloten en kun je je carrière beginnen bij het KLM-VA als First Officer.

Enkele belangrijke opmerkingen:
  • Meteen vanaf het begin, ben je helemaal vrij te kiezen welk vliegtuig je wilt en waar je maar heen wilt vliegen, om plezier te hebben en te genieten van je lidmaatschap. De enige verplichting die je hebt is dat je ten minste één vlucht per maand maakt.

  • Als je al een PP of hogere rating hebt op IVAO, of als je een P3 of hogere rang hebt bij Vatsim, dan kun je lid te worden zonder examens te doen.

  • Als je niet graag deelneemt aan examens, bieden wij je een andere mogelijkheid om een ​​van onze gewaardeerde piloten te worden: onze starters rang, First Officer, staat open voor iedereen die de IVAO FS1/2/3 ranking of de Vatsim P1 ranking heeft, zonder dat je verdere examens hoeft te doen! Natuurlijk moet je, als je tot hogere rangen door wilt dringen, alsnog de praktijkexamens afleggen. Een andere manier om tot de hogere rangen door te dringen, is voldoende vlieguren te maken, waarbij het minimumaantal in het eerste jaar van je lidmaatschap 50 is. Als geen van deze kansen wordt benut, dan beëindigen we je lidmaatschap na dit eerste jaar.

Het KLM-VA team